Onze diensten

Een overlijden zorgt voor heel wat vragen en onzekerheid. Op zo’n moment heb je nood aan iemand die voor jou op een professionele en empathische manier de zorgen uit handen neemt.
Daarom zijn wij doorlopend telefonisch bereikbaar om jou zo snel mogelijk te kunnen begeleiden bij het overlijden van een dierbare.

Graag regelen wij de uitvaart bij ons in de zaak op de Rutterweg, zodat u daar meteen al uw praktische keuzes kan maken en u daarna verder kan bezighouden met de inhoud van het afscheid van uw eigen rouwproces.

Bij Uitvaartzorg Driesen hechten we belang aan de nabestaanden en zorgen we voor een aanpak waarbij we elk detail opvolgen.
Op die manier willen we jullie op zo’n warm mogelijke manier bijstaan tijdens deze moeilijke periode. Zowel voor, tijdens als na de begrafenis.
Zo nemen we het rouwdrukwerk, de plechtigheid en de crematie, maar ook het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant, het organiseren van de rouwmaaltijd en het organiseren van de begroeting voor onze rekening.

Verder helpen we jullie verder met de keuze van de kist, een urne, bloemstukken die aansluiten bij jullie wensen.
In onze winkel hebben we eveneens een grote keuze aan kleine sierurnen, as- en vingerprint juwelen.
Voor het afhandelen van alle administratieve aangelegenheden van de nalatenschap kunnen wij jullie doorverwijzen naar de juiste instanties.

Een uitvaartregeling start allereerst met een duidelijk gesprek.
Hiervoor maken wij graag een afspraak met jullie zodat we alle tijd kunnen nemen.
Jullie wensen kunnen zo vertaald worden naar het afscheid dat jullie voor ogen hebben.

Vervoer en verzorging

We dragen zorg voor de jullie geliefde, regelen het vervoer en de verzorging.

Administratie

Wij zorgen voor de praktische en organisatorische zaken.
Dit gaat van het aangeven van het overlijden en het bezorgen van alle nodige documenten aan de familie,
alsook het inplannen en maken van alle praktische afspraken van de uitvaart, ceremonie, begraafplaats, …

Persoonlijke begeleiding

Bij Uitvaartzorg Driesen willen we ervoor zorgen dat een uitvaart een tedere herinnering kan zijn voor nabestaanden. Een manier om hun verlies te kunnen verwerken. Geen beter manier om dit te doen dan met een hedendaagse en persoonlijke uitvaart die helemaal op maat is van de overledene. Jullie geliefde is onze zorg. U kan erop rekenen dat uitvaartzorg Driesen elke uitvaart – kerkelijk of buitenkerkelijk – tot in de puntjes regelt. Bovendien kan er steeds afscheid genomen worden volgens de wensen van de nabestaanden.

Kiest u voor een afscheid in onze aula, dan zorgen Heidi en Aline voor een intiem en persoonlijk afscheid waarbij de hedendaagse uitvaart gecombineerd kan worden met traditionele, ceremoniële waarden.
Heidi en Aline vertalen jullie wensen, noden en eigen inbreng naar een warm afscheid waarbij er eigen muziek kan gekozen worden alsook de mogelijkheid er is om een fotoreportage te laten spelen op de grote schermen in de aula.
Wij willen zo een liefdevol afscheid creëren om het rouwproces te verlichten en een warme herinnering aan over te houden.

Drukwerk

Bij Uitvaartzorg Driesen beschikken we over onze eigen drukkerij.
Wij bieden jullie een mooie collectie van rouwdrukwerk aan, ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde rouwbrief en/of gedachtenisprentje te laten ontwerpen.
Voor bijzondere wensen geven wij het vertrouwen aan een professionele drukker.

Bloemen

Bloemen zorgen voor een warm gevoel van medeleven tijdens een uitvaart.
Voor onze verse bloemstukken werken wij sinds jaar en dag samen met bloemisten die dezelfde kwaliteit hanteren als wijzelf.
Wenst u liever zijden bloemstukken? In onze winkel bieden wij u een ruime selectie aan.